Emballage efter dine behov

Hvad ønsker du? Vi forsøger altid at tilpasse os dine behov

Hos AN Emballage & Tømrer har vi mange års erfaring inden for alle typer arbejde med emballage. Derfor ved vi med sikkerhed, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig. Har du specielle ønsker og behov? Så er vi med garanti den rigtige samarbejdspartner. Hos os er kunden altid i fokus.

A.N. Emballage tilbyder bl.a. dig:

  • Specialemballage
  • Transportemballage
  • Træemballage & trækasser

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find de rigtige materialer hos os

Alt efter hvilke produkter, der skal transporteres, og hvorledes transporten af produkterne skal foregå, er der naturligvis materialer, der er bedst egnet til formålet. Disse materialer finder du med sikkerhed hos os.

I forbindelse med materialevalg kan det være svært at tage stilling til, hvilke materialer der præcis egner sig til forskellige produkter. Derfor står vores kompetente og erfarne medarbejdere altid klar til at give dig præcis den rådgivning og vejledning, som du har brug for.

I fællesskab finder vi frem til, hvordan og hvorledes de pågældende emballager skal udformes og i hvilke materialer – og vores priser er naturligvis meget konkurrencedygtige.

Vi sikrer kvalitet i højsæde!

Vi ønsker kun tilfredse kunder og går aldrig ned på kvaliteten. For os er kvalitet et mål i sig selv, og derfor gør vi alt for at opretholde et højt service- kvalitetsniveau i både produktionen, udviklingen og kundekontakten.

Kontakt os i dag vedr. emballage

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os i dag! Vores engagerede medarbejdere er altid åbne for at tilbyde dig den service, du ønsker. Vores fabrik er beliggende i Jylland. Den er lokaliseret tæt ved Hobro, som er en del af Himmerland. Vi hjælper dig uanset hvor i landet, du befinder dig. Vi har specielt hjulpet mange kunder i hele Jylland.

Kontakt os i dag for alt indenfor sikker emballage.

Hold dig opdateret på facebook

Følg med i vores projekter

+(45) 98 54 62 21
kontor@an-e.dk