Træemballage & trækasser

Træemballage er en sikker løsning

Træ er et stærkt, holdbart og sikkert valg, når dit produkt skal fragtes. Med træemballage kan der fremstilles unikke løsninger både med udformninger og størrelser.

Derudover er det også et forholdsvis billigt materiale, hvilket gør mulighederne større.

 

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Specialister i træemballage og fremstilling af trækasser

Hos A.N. Emballage er vi specialister i træemballage og fremstilling af trækasser

Vi er specialiseret i at levere emballager i alverdens udformninger og størrelser – og med mange års erfaring i forbindelse med produktion af trækasser er vi certificeret til at fremstille træemballage med varmebehandlet træ i henhold til ISPM 15.

Dette betyder, at du altid kan forvente høj sikkerhed og kvalitet, når du handler med os. Vi benytter kun varmebehandlet kvalitetstræ, når vi fremstiller specialpaller og træemballage – og vi stræber altid efter at fremstille netop den type emballage, som skal til for, at dit produkt fragtes på bedst mulig vis. Der er ingen grænser for hvor god en løsning, vi kan tilbyde dig.

Få en hurtig levering

VI tilbyder en hurtig, effektiv levering til en favorabel pris. Send derfor dine tegninger med emnets/produktets størrelse, så vi kan sætte produktionen i gang hurtigst muligt. Vi ønsker kun tilfredse kunder og gør derfor alt, hvad vi kan, for at efterleve dine ønsker.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information om, hvad A.N. Emballage kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores værksted i Jylland. Værkstedet ligger tæt ved Hobro, som er en del af Himmerland. Vi hjælper dig uanset hvor i landet, du befinder dig. Vi har specielt hjulpet mange kunder i hele Jylland.

Kontakt os i dag for alt indenfor sikker emballage.

Hold dig opdateret på facebook

Følg med i vores projekter

+(45) 98 54 62 21
kontor@an-e.dk