Transportemballage i Hobro

Sikker emballage under transporten

Skal du sende dit produkt med fly, containerskib, åbent skib eller noget andet? Så producerer A.N. Emballage den rette transportemballage for dig, så dit produkt når sikkert frem.

Vores transportemballage er stærk, funktionel og praktisk. Den har en god- og stabil bund, så den nemt kan flyttes af truck og palleløfter. Vi leverer kun emballage, der er fremstillet af varmebehandlet træ og IPPC-stemplet efter gældende regler, så træet overholder den internationale standard, ISPM nr.15, som omhandler behandling af træ til fremstilling og mærkning af emballage.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Stor ekspertise inden for transportemballage

Hos A.N. Emballage råder vores erfarne medarbejdere over en stor ekspertise inden for transportemballage. Vi tilbyder dig en unik emballage, hvilket betyder, at vi kan fremstille præcis den emballage, der dækker dine behov.

Hvad er dine ønsker?

Vi tilstræber altid at give kunden den bedste oplevelse. Derfor garanter vi kvalitetsemballage og høj service – uanset om vi skal levere små eller store ordre. I fællesskab finder vi frem til den emballage, der er den optimale løsning for dig.

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om dine muligheder inden for transportemballage? Så tilbyder vores medarbejdere dig en grundig, professionel rådgivning, så du får den bedste løsning. Du skal være mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller besøge vores kontor og værksted i Jylland.

Kontoret er lokaliseret tæt ved Hobro, som er en del af Himmerland. Vi hjælper dig uanset hvor i landet, du befinder dig. Vi har specielt hjulpet mange kunder i hele Jylland. Kontakt os og hør mere.

Kontakt os i dag for alt indenfor sikker emballage.

Hold dig opdateret på facebook

Følg med i vores projekter

+(45) 98 54 62 21
kontor@an-e.dk