Specialemballage – alt til dine behov

Søger du en specialemballage?

Så hjælper vi dig. Hos A.N. Emballage har vi mange års erfaring med alle former for specialemballager, og vi råder derfor over en stor ekspertise på området.

Når vi snakker specialemballage, betyder det, at emballagen kan udformes eller produceres i unikke størrelser, materialer og former.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bred vifte af kvalitetsmaterialer

Vi fremstiller mange forskellige typer emballage i en bred vifte af materialer, bl.a. træemballage.

Vores emballage kan benyttes til mange forskellige formål, og vi garanterer, at emballagen er både stabil og holdbar. Emballagen fås naturligvis i god kvalitet til en konkurrence dygtig pris – og det er uanset, hvad det er, du ønsker.

Uanset hvad du skal have fragtet, sørger vi altid for, at dine varer er omhyggeligt indpakket. Vi kan også levere specialemballage til dig, som ønsker at stå for indpakningen selv. Her laver vi specialemballage, der er nemt og lige til at samle.

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Uanset om dine krav til specialemballage er simple eller avancerede, tilbyder vores dedikerede medarbejdere en professionel rådgivning og vejledning. Vi har et stort kendskab til de utallige muligheder, der er, når der arbejdes med specialemballage. Vi sørger for at give dig de muligheder, som passer til dine behov. Vores mål er at opretholde en høj kvalitet og service, så vi kan fremstille emballage, der giver din vare den optimale beskyttelse.

Ring i dag ang. specialemballage

Ønsker du mere viden om, hvad vi kan tilbyde dig, når vi snakker specialemballage? Så kontakt os i dag. Vores fabrik er beliggende i Jylland. Den er lokaliseret tæt ved Hobro, som er en del af Himmerland. Besøg den endelig hvis du ønsker at se, hvad vi kan tilbyde dig inden for specialemballage. Vi hjælper dig uanset hvor i landet, du befinder dig. Vi har specielt hjulpet mange kunder i hele Jylland.

Kontakt os i dag for alt indenfor sikker emballage.

Hold dig opdateret på facebook

Følg med i vores projekter

+(45) 98 54 62 21
kontor@an-e.dk